江苏女教师大战老外在线MKV高清在线观看全集免费完整 江苏女教师大战老外在线MKV高清在线观看全集免费完整 ,2020大陆喜剧电视剧 最新好看的喜剧剧大全排行榜 2020大陆喜剧电视剧 最新好看的喜剧剧大全排行榜 ,av淘宝日本亚洲在线观看全集免费完整版第44集 雪梨影院 av淘宝日本亚洲在线观看全集免费完整版第44集 雪梨影院

发布日期:2021年11月27日
Over Tapir Tapes

Tapir Tapes Emmen

Tapir Tapes is een flexibele onderneming, gevestigd in Emmen. Al meer dan twintig jaar leveren wij zelfklevende tapes, lijmen, kitten en klittenband aan bedrijven. Ons aanbod is breed en divers met specialisaties op het gebied van woninginrichting, drukkerijen, elektronica, bouw –en constructie, kunststofverwerking, LED verlichting, kabel –en draad, standbouw en reclame.

Tapir Tapes Missie:

Tapir Tapes maakt klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen om uw productie proces te optimaliseren door middel van helder, eerlijk en integer handelen naar alle partners.

Tapir Tapes Visie:

Tapir Tapes is Nederlands nummer 1 competentie center voor het maken van klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen.

Werkwijze

Afhankelijk van uw vraag gaan wij bij Tapir Tapes op zoek naar de tape of lijm die het meest geschikt is. Hebben wij die eenmaal gevonden, dan bepalen wij samen met u welke vorm en uitvoering voor uw productieproces het meest economisch en effectief zal zijn. Daarbij gaat het om zaken als: stansdeel, strook, speciale breedtemaat of speciale verpakkingseenheid. Wij leveren op het moment dat u dat wenst.

Wilt u meer weten over onze ideeën, producten of werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Scroll to top